Om Företaget

 

WaterBoys firar 25 år under 2017

WaterBoys AB är en av Sveriges ledande leverantör av bevattningssystem. 

Vi är ett företag som projekterar, levererar och bygger bevattningsanläggningar till grönytor, yrkesodlare, handelsträdgårdar, plantskolor, ridhus mm. 
 
Vårt kunnande baseras på många års erfarenhet inom bevattningsbranschen och vår målsättning är att ständigt förbättra våra produkter och system. Mycket av vår styrka ligger i vårt breda sortiment av bevattningsutrustning som vi lagerhåller för snabb och säker leverans ut till kund. Utifrån varje kunds behov och önskemål hjälper vi till att arbeta fram ett förslag som blir unikt för varje objekt. Anläggningarna levereras antingen som byggsats eller som komplett systemlösning. 
 
Vi erbjuder även entreprenadtjänster med egna montörer till våra produkter och system och som slutligen utbildar personalen som ska handha anläggningen. 
 

   

LÄS / BESTÄLL KATALOG

Katalog 2018
 
Beställ hem ett eget exemplar av vår katalog utan kostnad. 
Ni kan även ladda ner katalogen i PDF:fomat här »
 
 

BROSCHYR / BRUKSANVISNING

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster kan du ladda ner mer material så som broschyrer och bruksanvisningar i PDF-format här » 
 
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.