Temporär bevattning av träd med bevattningssäckar 

 
Ibland kan det vara nödvändigt att stödbevattna träd vid etableringsstadiet. 
Kanske finns inte tillgång till vatten så att man kan lägga ut en permanent bevattning. Eller att allt är nyanlagt och träden behöver lite extra utöver det som kommer via bevattningsanläggningen. 
Då kan en tillfällig bevattning med hjälp av Treegator bevattningspåsar som extra stöd vid nyplanteringbevattningspåsen Tree Gator vara lösningen. 
 
Tree Gator bevattningspåse rymmer 75 liter vatten. Bevattningspåsen släpper långsamt ut 8-10 l/tim, vilket ger 7-8 timmars kontinuerlig bevattning till rotzonen på trädet. Om större volym önskas kan man sammankoppla 2 st Tree Gator och på så sätt dubblera volymen vatten.
 
Påfyllningen är enkel och det är lätt att montera med hjälp av dragkedjan på påsen. Tree Gator är tillverkad i kraftig UV-stabiliserad PVC och kan även förses med näringsblandat vatten. 
 
Bevattningspåsar runt trädTreeGator bevattningspåse som extra stödbevattning
 
 
OBS! Att vattna med bevattningspåse är inte ett permanent bevattningssystem utan vi rekommenderar att bevattningspåsarna avlägsnas efter etableringen.
 

   

LÄS / BESTÄLL KATALOG

Katalog 2018
 
Beställ hem ett eget exemplar av vår katalog utan kostnad. 
Ni kan även ladda ner katalogen i PDF:fomat här »
 
 

BROSCHYR / BRUKSANVISNING

Vill du veta mer om våra produkter och tjänster kan du ladda ner mer material så som broschyrer och bruksanvisningar i PDF-format här » 
 
Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.